Detoxkur på 20 dagar

Detox är en kur som rensar kroppen inifrån på 20 dagar. Den består av 10 olika örter och grönt te. Det är en slags avgiftning som rensar kroppen från ohälsosamma bakterier och gifter så att man ska må bättre. Detox kan hjälpa mot bland annat svullnader som kan uppstå, du blir piggare av det, humöret blir jämnare, huden blir bland annat mjukare, håret och naglarna stärks och det minimerar även magont, svullen buk och om man har problem med gaser.

Man ska blanda 12 ml detox med cirka 1 liter vatten och dricka det under dagen.

Här på Spa of Sweden finns den i fyra olika smaker, äpple utan jod, Litchi-citron utan jod, hallon-tranbär och persika-citron. De kan vara bra att använda sig av denna kur vid ultraljudsbehandlingar som utförs här för att få en riktig rensning.




Sminkning










Ögonfransförlängning

Sofia gjorde alldeles precis ögonfransförlängning på mig Linnea (praktikant här på Spa of Sweden). Resultatet blev superfint! Kunde inte ha blivit mer nöjd.




Framhäv din egen ögonfärg!

Här på Spa of Sweden säljer vi Eye steppes i märket jane iredale. Det är små dosor med fem olika ögonskuggor i varje, som är anpassade för att framhäva just din ögonfärg.




Från vänster har vi den gröna dosan "Go green", i mitten "Go brown" och till höger har vi den blåa dosan "Go blue".


Alla produkter från Jane Iredale är hudvårdande och dermatologiskt testade, icke-irritativa, säkerhetstestade, allergitestade, kliniskt testade samt hypoallgerna.


Ögonfransförlänging




Välkommen hit!

Välkommen till våran nystartade blogg här på Spa of Sweden i Luleå. Jag som skriver just nu heter Linnea och ska praktisera här denna vecka. Det var otroligt roligt att komma hit på morgon och bemötas av den härliga tjejen Sofia som arbetar som spaterapeut här. Jag hoppas att jag kommer få en väldigt lärorik vecka här och lära mig så mycket som möjligt. Bloggen kommer mest troligt uppdateras lite senare med kanske några tips på produkter och liknande.




RSS 2.0