Bilder från höstens happening!

Kära kunder!
 
Den 8 november bjöd vi in till Grand Opening och Höstens Happening i vår galleria. Kvällen blev succé och bestod av en fullsatt lokal med härliga människor. Det bjöds på visningar med de senaste modet inom kläder, hår och smycken! Vi på Spa of Sweden Medical la makeup på modellerna.
 
Senare under kvällen var det öppet hus för mingel, goodiebags och fria konsultationer inom ultraljud, hudvård och tatueringsborttagning. Vi presenterade vårt nya och fantastiskt härliga märke Èminence! En mycket lyckad kväll med andra ord och vi vill passa på att tacka alla goa människor som kom och gjorde kvällen så mysig :)
 
Vår makeupartist Sofia gjorde en festlig makeup på en av våra kunder! Visst blev det fint? :)
 
 
 
Modevisningen är igång.
 
 
Pernilla, ägare för Spa of Sweden Medical och lilla Juliette :)
 
Våra hud-och spaterapeuter Madelene och Camilla!
 
 
 
 
 
 
 
Ha nu en fortsatt härlig dag! Stora kramar från oss!

Julkalendern 2012!

Vi på Spa of Sweden Medical älskar julen, gör inte ni också det? Det vill vi såklart uppmärksamma på flera sätt, bland annat har vi börjat julpynta i salongen. Något riktigt roligt och spännande är också på gång, nämligen vår julkalender som levererar en ny överraskning varje dag från 1-24 december! Vi ska inte avslöja för mycket men den är till för att inspirera, ge tips och för att visa er en liten del av allt det fantastiska vi kan erbjuda. Men främst är den till för att man ska komma ihåg att bara för att man inte är barn längre; så betyder inte det att man inte ska ha en egen julkalender att njuta av.
 
Luckan öppnas klockan 10.00 varje dag, så då har ni något nytt att njuta av hela december fram till julafton. Kalendern kommer uppdateras här på bloggen men du kan också följa den på Facebook och klicka er vidare därifrån.
 
Må gott och njut av julen medan den är!
Många varma kramar från oss i personalen

Julmys på Spa of Sweden Medical

Varmt välkomna är ni!

Kramar från oss

Kirurgbesök!

 
Lördag den 1/12 är det äntligen dags! Ni som följer oss på Facebook vet redan detta men en av våra duktiga kirurger; Said Saidan kommer att komma hit och hålla kostnadsfria konsultationer inför kirurgi. Han kommer även ha möjlighet att lägga Juvéderm, Radiesse, och Botox. Men skynda er att boka, det finns bara en enda tid kvar den dagen.

Kirurgerna kommer komma upp vid ett tillfälle varje månad för att hålla konsultationer och för att lägga fillers. Vi kommer uppdatera här om vilka datum det blir :)
 
Trevlig helg önskar vi på Spa of Sweden Medical!

Nytt märke - Éminence Organics!

Måndag - tisdag har vi haft utbildning i vårt nya hud- & kroppsvårdsmärke Éminence Organics! En fantastisk serie med otroliga dofter där man både kan jobba klassiskt men även resultatinriktat.

På utbildningen gick vi dels igenom produkterna teoretiskt men gjorde även praktiska behandlingar samt lärde oss en ny massage. Vi älskar dem redan! Kom gärna in och prova, dofta, och förundras över de vackra förpackningarna. Ett mer informativt inlägg kommer senare.
 
Kramar från oss! ♥
 
 
 

Höstens Happening - Grand Opening Night

Imorgon smäller det. Då är det dags för lite happening här i Folksamhuset, klockan 18 slår vi upp dörrarna.
Vi i huset har ordnat fina vinster och bra priser under kvällen, detta vill ni bara inte missa :)
 
Idag är det förberedelsedag, det är en del att ordna med. Vi vill ju visa oss från vår bästa sida imorgon ;)
Vi fixar och donar för att ni ska få en mysig och intressant kväll.
 
Vi kommer att finnas här för konsultationer och rådgivning från topp till tå, så klura ut vad just du vill få hjälp med eller veta mer om :)
 
Vi ser sååå mycket fram emot morgonkvällen, så vi hoppas verkligen att vi ses då!
 
Ha en jättebra dag i den mysiga snöyran!
 
Kram från oss alla på Spa of Sweden medical
 
 
 
 
 

RSS 2.0