Film från läppförstoringen

 
 
Kommer här som vi lovat! Trevlig helg önskar vi i personalen!

Idag

På en av våra kunder. Det blir hur naturligt och fint som helst!

Läppförstoring på Spa of Sweden

"Idag har Ulf Bertheim (kirurg) injicerat en hyaluronfiller i mina (Sofias) läppar . Dessa finns i olika utföranden, den som vi använder allra mest här på salongen heter Juvéderm men just idag valde vi en som heter Restylane. De är otroligt lika i sammansättning så egentligen spelar det inte jättestor roll vilken man väljer. Det blir lika fint och håller ungefär lika bra.
 
Jag har länge, i över två år, funderat på att göra läpparna men har varit väldigt rädd för att det ska göra ont och därför har det blivit lagt på hyllan. Sen en av mina bästa vänner gjorde sina läppar i januari och jag fick vara med under injektionen så har jag blivit mer och mer sugen. Jag kände helt enkelt att det inte var något att oroa sig för längre, och tog därmed beslut om att fylla dem.
 
En timme innan injektionen var jag så nervös att jag skakade, men jag hade hunnit lugnat ner mig ganska mycket tills det var dags. Mina kollegor var med och dokumenterade. AnnaCarin fick hålla mig i handen och fotade medan Madelene filmade och agerade stöd.
 
Först hade vi en konsultation där Ulf frågade vad jag hade för tankar kring slutresultat själv. I mitt fall var jag nöjd med min amorbåge och tyckte om min mun och mina läppar som helhet, men jag störde mig på att mina bågar sluttade så mycket vilket gjorde att jag alltid såg väldigt sur ut. Det tog även bort intrycket av ett naturligt plut, plus att min underläpp behövde bli lite mer definierad. Jag ville helt enkelt ha en lite fylligare och lite gladare mun men som ändå inte såg onaturlig ut.
 
När vi kommit överens om vad jag ville lade jag mig på britsen, fortfarande lugn, och Ulf lade tandläkarbedövning i tandköttet på övre tandraden. Nästan genast blev överläppen bortdomnad. Under tiden som bedövningen fick verka lade han fillern i min undre läpp, obedövat. Det stack till litegrann men gjorde inte på något vis ont. Sedan var det dags för överläppen, och det kändes nästan inte alls. Nålsticket kändes som ett myggbett och när han "formade" till läppen så kände jag inget.
 
Jag fick stiga upp och se hur det såg ut, och vi kom överens om att lägga ytterligare lite till i överläppen. Han gjorde sista injektionen och tryckte och formade lite till men sedan var det klart. Jag var ganska svullen i cirka en timme men det lade sig väldigt snabbt. Totalt sett tog det kanske 10 minuter, gjorde inte ont och jag blev så OTROLIGT nöjd.
 
Nu, fyra timmar senare när bedövningen släppt så har jag ett pyttelitet blåmärke på överläppen och är bara lite öm, annars känns det hur bra som helst. Jag kan inte sluta spegla mig och är verkligen världens gladaste att jag vågade göra det. Mina läppar är ännu bättre än jag någonsin kunnat önska och Ulf är verkligen så skicklig. 
 
Till alla som funderar; sluta med det. Gör det som känns rätt och oroa er inte."
 
 
Denna injektion håller ca. 3-6 månader och för att behålla fylligheten bör man göra om det inom denna tid. En spruta Juvéderm kostar från 2700:-, läs mer på vår hemsida www.spaofsweden.com.
 
Bilderna är tagna ca. 1 timme efter injektionen är gjord, så svullnaden kommer lägga sig lite till. Visst ser det naturligt och fint ut? Nästa vecka kommer en film där man kan se hur en injektion i läpparna går till. Håll till godo!
 
Trevlig helg på er!

/ Sofia
 

Praktikant hos oss

 
 
Vecka 19-23 finns det möjlighet att boka behandlingar till reducerat pris hos vår praktikant Julia!
 
Julia går andra året på Stylist med Spa-programmet i Umeå där hon utbildar sig till makeupartist, spaterapeut och hårstylist. Det ska bli jättekul att ha henne här, passa på att boka redan nu så inte tiderna fylls upp!

ANSIKTE

Ansiktsbehandling Spa
50 minuter 350 kr (550 kr)

 

En skön uppfräschande behandling. Vi rengör huden, gör en peeling, masserar ansikte, hals och dekolletage med massagecreme och aroma essense. En ansiktsmask appliceras för din hudtyp och behandlingen avslutas med dagcreme.

 

Färgning av fransar & bryn inklusive plockning
150 kr (250 kr)
Vid ansiktsbehandling 70 kr (150 kr)

 

Att färga fransar samt plocka och färga ögonbryn är ett snabbt och enkelt sätt att uppleva att ansiktet ramas in och för att lyfta och förbättra sitt utseende på bara några minuter.

 

Färgning av bryn inklusive plockning
120 kr (220kr)

 

Färgning av bryn exklusive plockning
70 kr (150kr)

 

Färgning av fransar
70 kr (150 kr)

 

Plockning av ögonbryn
70 kr (150 kr)

 

Dagsmakeup
150 kr (350kr)
Vid ansiktsbehandling 100 kr (175kr)

 

En lättare makeup som passar till vardags, där mjukare färger och mindre makeup används för en fräsch och avslappnad look.

 

Festmakeup
200 kr (450kr)

 

En makeup med mycket färg och väldigt genomarbetad bas, perfekt för en festkväll i vimlet och för dig som vill synas lite mer.

 

HÄNDER

Klassisk Manikyr
200 kr (495 kr)

 

Behandlingen består av nagelbandsvård, nagelvård och avslutande lackning.

 

Spamanikyr
300 kr (700 kr)

 

En klassisk manikyr med peeling, mjukgörande keratinmask för händerna och handmassage.

 



KROPP

 

Klassisk massage
25 min (rygg och nacke) 200 kr (400 kr)
55 min (helkropp) 375 kr (750 kr)

 

Hot stone-massage
25 min (rygg och nacke) 275 kr (550 kr)

 

Éminence Spa
450 kr (750kr)

 

En härlig kroppsbehandling med peeling, massage och fukt.
Behandlingen börjar med att huden skrubbas med en ljuvlig sockerskrubb anpassad efter din huds specifika behov. Efter peelingen masserar vi rygg och nacke med en härlig massagesufflé. Behandlingen avslutas med en fuktgivande kroppslotion. 50 minuter

 

Éminence Chocolate Wrap Treatment
550 kr (950kr)

 

En superhärlig kroppsbehandling som kombinerar en kroppsskrubb anpassad efter din hudtyp med rygg- och nackmassage utförd med fantastisk massagesufflé. Fortsättningsvis packas du in i en chokladmask som ger huden ny lyster och liv och som doftar otroligt. Som avslutning smörjs du in med skön bodylotion som ger huden all den näring den förtjänar. 90 minuter

 

 

BEHANDLINGSPAKET

Slappna av
400 kr (750 kr)

 

Behandlingen startar med en kort ansiktsbehandling med peeling, mask och ansiktsmassage och avslutas med rygg och nackmassage med avslappnande aroma essense. Behandlingen tar ca. 80 min.

 

Mjuk och Len
600 kr (1100 kr)

 

En underbar kombinationsbehandling med det bästa av det bästa för både kropp och ansikte.

Kroppsbehandlingen är densamma som Éminence Spa-behandling – peeling av hela kroppen, massage av rygg och nacke samt fuktgivande kroppslotion. Efter att kroppen fått sitt är det ansiktets tur. Vi börjar med att rengöra med passande rengöring, därefter peelas ditt ansikte för att få bort döda hudceller och ge din hud ny fräsch lyster. Efter peelingen lägger vi en speciellt utvald ansiktsmask och behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktsmassage som även får igång hudens microcirkulation. När du fått denna behandling kommer du att känna dig mjuk, len och skinande vacker från topp till tå! 105 minuter

 


Priserna inom parantes är ordinarie priser. Reducerade priser gäller endast hos Julia och enbart under denna period.

För bokning, ring 0920420430 eller maila [email protected].


RSS 2.0