LUCKA 11 - Tripolär RF

 Lucka 11 bjuder på en presentation av
 
TRIPOLÄR RF
 
Tripolär RF (Radiofrekvens) är en av våra mest populära behandlingar här på Spa of Sweden medical i Luleå.
Våra kunder har fått fantastiskt fina resultat när de gått på kur med Tripolär RF.
 
Det Tripolär RF jobbar mycket effektivt mot är om du vill reducera rynkor, minimera fina linjer, dra ihop hudbristningar, förbättra din hudkondition eller få en slätare hudstruktur.
 
Behandlingen används enskilt eller som komplement till fettreducering med ultraljud. Behandlingen kan göras över hela kroppen där hudbristningar, rynkor eller slapp hud finns, vanligast är dock ansiktet.

Första behandlingstillfället tas en före-bild för att säkerställa ett gott slutresultat.

Behandling föregås alltid av konsultation och kan göras i samband med behandling eller innan du bestämt dig för behandling.

 

 

 

Tripolär RF - Rynkreducering utan
kirurgi eller fillers.

 

Huden består av tre hudlager, överhuden (epidermis), läderhuden (dermis) och underhuden (subcutis). I dermis (läderhuden) ligger proteinen kollagen och elastin som bygger upp bindväv och bidrar till hudens fasthet och smidighet. Med åren bryts kollagenet ner och huden förlorar sin elasticitet och spänst. Vi blir rynkiga, huden slappare och fina linjer uppkommer.

 

Med RF-behandling provoceras det fram en nybildning av kollagen i de djupare hudlagren och därigenom ökas hudens fasthet och smidighet, rynkor fylls ut och fina linjer minimeras. Radiovågens energi omvandlas till värme som är skadlig för cellerna och ett kroppseget inflammatoriskt svar uppkommer. Kollagen har högre densitet än omgivande bindväv, därför skonas epidermis och effekterna koncentreras ner mot dermis och subkutis i huden.

En läkningsprocess uppstår som bildar mer kollagen i de djupare hudlagren. Efter trettio dagar ses resultatet som bäst för då har huden genomgått den största förändringsfasen. Dock pågår kollagenstimulationen tre till sex månader efter avslutad behandling.

Hur ofta och hur många gånger bör man göra behandling?

Behandlingarna bör göras fem till tio gånger beroende på förväntat resultat, område och slapphet i huden. Vanligast är fem behandlingar. Enskilda behandlingar kan göras två gånger/år för att kollagenstimuleringen ska fortsätta. En behandling varannan vecka är det vanligaste, men man kan göra behandling så ofta som varje vecka och så sällan som en gång i månaden under tiden man gör kur.

Hur blir slutresultatet?

Slutresultatet beror självklart på flera olika faktorer, hur rynkig man är, val av hudvårdsserie, ärftlighet, livsstil, om man röker etc. men generellt sätt upplevs ett lyft i ansiktet efter fem behandlingar. Man känner sig fräschare, piggare och klarare i hyn, samtidigt som rynkor reduceras och fina linjer minimeras. Slutresultatet liknar inte ett traditionellt ansiktslyft utfört med kniv där huden dras bakåt, utan här jobbar man med att bygga upp huden inifrån utan kirurgi, därför är resultatet heller inte detsamma.

Hur känns behandlingen?

Behandlingen är behaglig och helt smärtfri, det känns som varm massage i lymfans riktning. Efter behandlingen kan lätt till måttlig rodnad uppkomma, detta är dock ovanligt och går över inom några timmar.  

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0