LUCKA 17 - mineral makeup

Bakom lucka 17 gömmer sig
 
MINERAL MAKEUP
Från Jane Ireadale
 
Mineral makeupen är den vackraste makeupen för en sund hud. Idag är det viktigt att man inte använder sig av makeup som täpper till huden eller förvärrar hudens kondition. Därför vill vi glatt dela med oss av att samtliga produkter som Jane Ireadele utvecklar är ett komplement till din professionella hudvård.
 
Jane Ireadels minreal makeup är mikroniserade mineraler som består av koncentrerade pigment som har en unik sammansättning av olika partikelstorlekar. Denna avancerade teknologi gör att mineralerna ger en exklusiv finish och får huden att stråla!
 
Samtliga produkter är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel, tilltäppande minrealoljor och utflytande talk. Eftersom vi inte använder ingredienser som späder ut pigmentet, ger endast en applicering ett fantastiskt täckande resultat som sitter hela dagen.
 
Mineral makeupen är vårdande för huden och för att förstärka effekten av dessa egenskaper är produkterna berikade med extrakt av granatäpple, pinjebark, grönt te och alger. En boost med anitoxidanter och vitaminer som skyddar mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan.
 
Samtliga produkter innehåller de allra finaste, högkvalitativa ingredienserna och är:
 
* Dermatologiskt testade
* Icke irritativa
* Säkerhetstestade
* Allergitestade
* Kliniskt testade
* Hypoallergena
 
I sortimentet finns b.la lösa och fasta ögonskuggor, eyeliner, läppennor, läppstift, läppglans, rouge, solpuder, baser i flera olika nyanser för att du ska få "the perfect match"!
 
Äntligen - En makeup som är bra för DIN hud!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0