Lucka 23 - Presentation av Danné-metoden

Bakom lucka 23 finner du en presentation av Danné-metoden
Danné Montague-King
 
 
 
Grundidén hos Danné är att hudens celler bara svarar mot den kemi de känner igen, nämligen sin egen.
Genom att kopiera denna kemi, kombinera den med de senaste rönen inom botanisk vetenskap och behandlingstekniker, har Danné utvecklat behandlingar och produkter som verkligen fungerar.
 
Dannés grundtanke är att man alltid ska jobba med huden genom att dela upp behandlingen i fyra faser:
 
* Remove (avlägsna)
 
* Rebuild (återställa)
 
* Protect (skydda)
 
* Maintain (vårda)
 
1. Remove
När gamla, döda hudceller samlas i skikt på huden hämmas cellförnyelse och läkningsprocesser.
Danné Enzymbehandlingar avlägsnar dessa hudceller, stärker immunsystemet och kollagenproduktionen.
Enzymer sätter effektivt igång kemiska reaktioner i huden. Genom en process som kallas omvänd osmos dras gifter och orenheter ut från huden, microcirkulationen stärks och friskt syre når huden inifrån. Hyn vitaliseras, stramas upp och får en friskare färg.
 
2. Rebuild
Syraskyddsmanteln, hudens naturliga fukt- och skyddsbarriär, är avgörande för att huden ska hållas mjuk och smidig. Men funktionen kan vara hämmad eller rentav ha upphört att fungera. Utan en fungerande syraskyddsmantel förlorar huden sin smidighet och blir torr och narig.
Med hjälp av vattenlösliga, transdermala cremer får huden näring och möjlighet att återuppbygga sig själv. Transdermala cremer tränger in i hudvävnaden och lagras där medan de avger alla nödvändiga vitaminer, mineraler, proteiner och andra aminosyror.
 
3. Protect
När de nya cellerna byggts upp och huden återfått sin naturliga mjukhet och spänst gäller det att bevara det tillståndet. Solens strålning är den faktor som åldrar huden mest. Cellernas tillväxt förändras, huden blir torr med oregelbunden pigmentering, läderaktig struktur och vidgade blodkärl.
 
Danné använder kraftfulla antioxidanter, essentiella fettsyror och solreflektorskydd, som genom sin sammansättning ger huden ett komplett skydd. Varje Dannéprodukt har en botanisk transdermal uppbyggnad, som gör att de absorberas av huden och optimerar cellernas upptag av de viktiga näringsämnena.
 
4. Maintain
För att bevara hudens friskhet är det viktigt med fortsatt behandling och hemprodukter. det blir också ett sätt att ta kontroll över åldrandet.
 
Dannés produkter för egenvård är anpassade versioner av dem som används hos hudterapeuten. Produkterna som rekommenderas för hemvård skräddarsys av terapeuten för en individuell anpassning av kundens behov.
 
Målet är att hjälpa huden att återställas till sitt naturligt friska utseende livet ut.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0