Age-defence / rengöring p3

För dig som har en mogen hy där fokus ska ligga på Anti-age är dessa rengöringarna för dig:

Tri-Enzyme Resurfacing Facial Wash är en daglig ansiktsrengöring som stimulerar hudens naturliga cellförnyelse. Den har en aktiv utjämnande och förfinande effekt samtidigt som döda hudceller avlägsnas. Huden förbereds för ytterligare anti-age på bästa sätt! Här ska man vara noggrann med sitt solskydd. Om man inte har en oljig/fet hudtyp så går det bra att använda den här rengöringen endast på kvällen. Speciell rengöring till ögonen är ett måste!

 
 


Mene moys Cleanser Face and Body med 15 % glykolsyra passar en normal/fet hud som vill jobba på att förbättra hudens textur och få en klarare hudton. I och med glykolsyran så får man en exfolierande effekt. Här gäller samma sak som Elemis Rengöring - fet eller oljig hy då räcker det men att använda den på kvällen och viktigt att undvika denna kring ögonen.

 
White Flowers Eye & Lip Make-up remover är den bästa jag någonsin använt! Den löser upp vattenfast och 38gradig mascara utan några problem. Inget som svider, blir kladdigt eller känns obehandligt utan en ren fröjd att använda. Den lugnar, kyler och återfuktar - funkar dessutom utmärkt på läpparna för er som använder läppstift! Allt du behöver göra är att skaka den ordentligt innan du använder den. Jag lovar att ni inte blir besvikna om ni väljer att prova denna rengöring!
Kram,
Daniella Baptista

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0