Normal / Oren-hud

Rengöringarna för dig som har en normalhud med orenheter. Här vill vi ha rengöringar som är återfuktande samtidigt som dom går in och rengör huden ordentligt. Båda användsfördelaktigen både morgon och kväll. Har ni några frågor eller är det något som är oklar får ni mer än gärna fråga mig så ska jag försöka hjälpa till :)

Deep Pore Pure från DMK är en fantastisk rengöring som verkligen går in på djupet utan att förstöra hudens naturliga barriär. Den här rengöringen är perfekt för dig som har lätt att bli yttorr i och med att den är lätt återfuktande. Passar även den känslige i eftersom den är helt doftfri.

 



Sedan har vi även Sensitive skin Cleanser från mene moy som effektivt tar bort döda hudceller och minskar vidgade porer. Den gör huden klarare vilket ger en utmärkt grund innan man använder make-up. Innehåller 4% Glyolsyra. Används annan make-up remover till ögonen och läpparna (white Flower eye and lip remover tex)

 

Hoppas ni får en underbar helg, glöm inte att hälsa på oss på Helhets mässan / Pitehavsbad - Vi kommer ha fina erbjudanden och massa härliga prova på behandlingar exklusivt på mässan!

Stor kram
Daniella Baptista

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0