Rengöring p2

Har du en mogen hy som är känslig och/eller  irriterad (röda partier eller torra fläckar, utvikta blodkärl)?
Det är väldigt viktigt att skydda en känslig hud mot yttre påfrestningar (friaradikaler, blåsigt väder, solsken, strålining från datorer etc, friktioner)  i och med att den egna skyddsbariären (svettet och talgen) oftast är i obalans.

Rengöringen ska vara supermjuk mot huden, inget som river eller irriterar. Den får gärna bilda en hinna som blir kvar efter att man har sköljt av sig rengöringen.

Pro-Radiance Cream Cleanser från Elemis är en lyxig krämrengöring som motverkar åldrande och gör huden ren och klar. Skonsam samtidigt som den är en rik fuktgivare, viktigast av allt är att den är rik på antioxidanter därav bildas det ett utmärkt skydd mot yttre påfrestningar. Används morgon och kväll. Om man vill tvätta av sig rengöringen helt på morgonen så kan man använda sig av en fuktspray för att inte torka ut huden (mer om fuktsprayer senare). Svag och fräsch doft.

 

 
Det andra alternativet är Ultra Gentle Cleanser från DMK. Denna rengöring jobbar mycket på att dämpa känsligheten och på att mjukgöra huden. Perfekt för den som är känslig för dofter.  Denna rengöring passar perfekt om man har en hyperkänslighet eller rosacea.


 

Kram
Daniella Baptista
Spa of Sweden Luleå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0